De bevers zijn stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4,5 - 7 jaar. Iedere zaterdagochtend tussen 10:00u en 12:00u beleven de bevers de coolste en spannendste avonturen in Hotsjietonia stad. Van spellen spelen met Stuiter, kampvuur maken met Bas Bos, hutten bouwen met Stanley Stekker, zelf pannenkoeken bakken met Rozemarijn (en dit natuurlijk lekker opeten), of doen alsof we naar een ver land afgereisd zijn met Sterre Stroom tot knutselen met Keet Kleur. Iedere week heeft de staf weer een leuk, uitdagend en verrassend programma voor de bevers in petto.

Hieronder volgt een verslag van een activiteit die de bevers pas geleden hebben gedaan:

 
Scouting H de Montfort 90 jaar šŸ„³
Vorig weekend hebben we met alle speltakken samen ons 90-jarig jubileum gevierd, ook ouders, broertjes en zusjes waren welkom.
Iedereen werd in groepjes verdeeld om een aantal spellen te gaan spelen waarbij iedereen mee mocht doen. Bij ieder spel stond een staflid om het spel in goede banen te leiden. De spellen waren een springkussen, popcornmachine, blikgooien, zaklopen, een zelf gebakken wafel en een zelfgemaakte cocktail. Vervolgens ook koekhappen, snoephappen in een waterbak, eierrace en sjoelen. Nadat iedereen zich met de spellen had geamuseerd was het alweer tijd voor de afsluiting met een praatje van onze voorzitter en een stuk taart. Want bij feest hoort taart!!
In de avond was er nog een feest voor stafleden, assistentieteamleden en donateurs. Ook werd Jan in het zonnetje gezet voor zijn 60-jarig jubileum en een tweede speciale vermelding voor Henk, want hij is dit jaar 45 jaar bij onze vereniging. Jan en Henk bedankt voor al jullie inzet!
Op naar ons 100-jarig jubileum!
 
Algemene_Hero_1.jpg

 

Beverdoedag
Weer terug van de zomervakantie zijn we dit weekend weer met scouting begonnen. Omdat we helaas niet bij de regionale Beverdoedag konden zijn hebben de Bevers vandaag op het eigen gebouw het insigne verdiend.
Op het rad van fortuin hebben we de kleuren van de regenboog geplakt, iedere kleur stond voor een ander spelletje. We hebben ik zie, ik zie wat jij niet ziet gedaan. Chinees voetbal gespeeld, een papieren vliegtuigje gevouwen en gekeken wie hiermee het verste kon vliegen.
Nadat de kleine pauze geweest was hebben we zo snel mogelijk 10 groene voorwerpen uit ons lokaal vezameld, bij Cococrazy onthouden in welke kokosnoot welke kleur aapje zat en met eetstokjes zo snel mogelijk snoepjes te pakken zien te krijgen totdat een andere bever met een dobbelsteen 1 of 6 gooide waarna hij/zij aan de beurt was. Als laatste hebben we nog memory gespeeld en is de tijd alweer omgevlogen.
Tot volgende week allemaal!

2022_BEVERDOEDAG.jpg
 
 
 

 

Neem voor meer programma's die de bevers gedaan hebben een kijkje op onze facebookpagina!

 Logo_Bevers.png