De bevers zijn stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4,5 - 7 jaar. Iedere zaterdagochtend tussen 10:00u en 12:00u beleven de bevers de coolste en spannendste avonturen in Hotsjietonia stad. Van spellen spelen met Stuiter, kampvuur maken met Bas Bos, hutten bouwen met Stanley Stekker, zelf pannenkoeken bakken met Rozemarijn (en dit natuurlijk lekker opeten), of doen alsof we naar een ver land afgereisd zijn met Sterre Stroom tot knutselen met Keet Kleur. Iedere week heeft de staf weer een leuk, uitdagend en verrassend programma voor de bevers in petto.

Hieronder volgt een verslag van een activiteit die de bevers pas geleden hebben gedaan:

 

Vandaag stond onze bijeenkomst in het teken van Pasen 🐣 🥚 🐰.

De bevers hebben buiten (plastic) eieren gezocht en ook geoefend met zelf verstoppen. Super verrast konden de bevers hun zelf verstopte paaseieren weer zelf terugvinden 🥳

Ook hebben we een potje paashaas croquet gespeeld. Eerst een parcours afleggen en dan de bal putten in de paashaas 🐰 hole ⛳️. Ook hebben we nog een eier race 🍳 gedaan. Gelukkig waren het plastic eieren want her en der sneuvelde er een ei 🥚. Natuurlijk hebben we ook gesnoept van de chocolade 🍫 eitjes. Dat hoort erbij. Voor alle bevers had de paashaas ook nog een mooi geverfd paasei achter gelaten.

Fijne Pasen 🐣 allemaal en tot volgende week

 

Collage_Pasen.jpeg

 We zijn met de bevers naar de indoorspeeltuin Max en de Rakkers geweest. Eerst verzameld op ons eigen gebouw en dan met de stafleden en een paar lieve ouders naar Walem gereden. De bevers hebben zich meer dan geamuseerd; Apenkooien, een ballengevecht met Hippe en Stanley in de ballenbak en van de glijbanen. Vlug even iets eten en drinken en weer verder spelen, met wat hulp van Stanley van de grote glijbaan af en het was alweer tijd om naar huis te gaan. Iedereen weer de schoenen aan, jas aan, tas pakken en op naar Hoensbroek. De tijd is weer voorbij gevlogen, tot volgende week!
 
Collage_Max_en_de_Rakkers.jpeg
 

 

Neem voor meer programma's die de bevers gedaan hebben een kijkje op onze facebookpagina!

 Logo_Bevers.png