De bevers zijn stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4,5 - 7 jaar. Iedere zaterdagochtend tussen 10:00u en 12:00u beleven de bevers de coolste en spannendste avonturen in Hotsjietonia stad. Van spellen spelen met Stuiter, kampvuur maken met Bas Bos, hutten bouwen met Stanley Stekker, zelf pannenkoeken bakken met Rozemarijn (en dit natuurlijk lekker opeten), of doen alsof we naar een ver land afgereisd zijn met Sterre Stroom tot knutselen met Keet Kleur. Iedere week heeft de staf weer een leuk, uitdagend en verrassend programma voor de bevers in petto.

Hieronder volgt een verslag van een activiteit die de bevers pas geleden hebben gedaan:

De Bevers hebben vandaag een bezoek gebracht aan de kinderboerderij bij het Schutterspark in Brunssum. Hier kwamen we geitjes 🐐, hele grote ezels, paardjes 🐴, schaapjes πŸ‘, alpaca's πŸ¦™, hertjes 🦌, een pauw en nog veel meer dieren tegen. Iedere Bever kreeg een zakje met voer om de dieren eten te geven. Nadat alle dieren hun buikjes vol hadden gegeten en wij onze weg langs het kabouterpad hadden afgelegd was het tijd voor de speeltuin en wat te eten en drinken. De Bevers hebben zich hierna nog in de speeltuin geamuseerd en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, de tijd is omgevlogen!
Tot volgende week!

Collage_Bevers_Kinderboerderij_Schutterspark.jpg
 
Vandaag stond in het teken van 🎈🎈🎈. Van 🎈hooghouden tot proberen de, bij een ander aan de enkel vastgebonden 🎈, kapot te maken (en daarbij niet per ongeluk je eigen 🎈raken)..... ook hebben de bevers een 🎈mogen versieren.... van het tekenen ✍️ van mooie πŸ‘€ tot πŸ‘ƒ, πŸ‘„ of eigen fantasie creatie. Als verrassing werden er op het einde nog 🎈beestjes gemaakt, van een 🐢, een giraffe, een teckel tot een πŸ—‘. Tot volgende week!
Collage_Bevers_Ballonnendag.jpg
 

 Neem voor meer programma's die de bevers gedaan hebben een kijkje op onze facebookpagina!

 Logo_Bevers.png