De bevers zijn stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4,5 - 7 jaar. Iedere zaterdagochtend tussen 10:00u en 12:00u beleven de bevers de coolste en spannendste avonturen in Hotsjietonia stad. Van spellen spelen met Stuiter, kampvuur maken met Bas Bos, hutten bouwen met Stanley Stekker, zelf pannenkoeken bakken met Rozemarijn (en dit natuurlijk lekker opeten), of doen alsof we naar een ver land afgereisd zijn met Sterre Stroom tot knutselen met Keet Kleur. Iedere week heeft de staf weer een leuk, uitdagend en verrassend programma voor de bevers in petto.

Hieronder volgt een verslag van een activiteit die de bevers pas geleden hebben gedaan:

 Koekiemonsters
Gisteren hebben de Bevers koekjes gebakken: letterkoekjes waarmee ze hun eigen naam konden maken. We zijn begonnen met het verzamelen van alle letters, waarna we het deeg hebben uitgespreid over de tafel. Hierna hebben we met de uitsteekvormpjes de letters uitgestoken. Toen de namen af waren gingen de koekjes de oven in en was het tijd voor wat te drinken en een gezonde snack (appeltje). Tijdens het wachten tot de koekjes klaar waren hebben de Bevers een mooie lentekleurplaat gemaakt.
Toen de koekjes klaar waren hebben we van het deeg dat over was nog grote koekjes gemaakt die de Bevers zelf mochten versieren. Na het eten van de lekkere koekjes was het alweer tijd om naar huis te gaan.
Tot volgende week bij onze open dag. Heb je zin om een keertje te komen kijken? Kom tussen 10u30 en 12u30 gezellig even binnen lopen!

Collage_Bevers_koekjes_maken.jpg

 

Afgelopen weekend was het zo ver….. het beverweekend 🎊
Nadat de bagage 🧳 was ingeladen, startte de speurtocht. Middels foto‘s liepen we naar de pauzeplaats op het kasteel 🏰 en uiteindelijk door naar het gehuurde scoutinggebouw. Daar aangekomen werden de tassen uitgepakt en de bedden 🛌 opgemaakt. Toen was het tijd voor de ‘Minute to win it’ spelshow. Van flessen omver tikken met de olifanten 🐘 slurf tot het verplaatsen van watjes met een vaseline neus (check de foto’s)….. het was hilarisch.
Daarna hebben we nog geknutseld. Echte octopus 🐙 beestjes.
Na even buitenspelen was het tijdje voor het avondeten. Heerlijke frietjes 🍟 stonden op het menu.
Na het avondeten stond de bingo spelshow op de planning en daarna hebben we nog film 🎞 gekeken onder het genot van popcorn 🍿 of chips. Daarna vielen de oogjes al bijna dicht en was het bedtijd 😴 slaap lekker lieve bevers. Na een kort nachtje was het alweer tijd om op te staan. Na het ontbijt snel de tassen inpakken en nog een spelletje spelen. En toen stonden de mama’s en papa’s alweer op het gebouw om ons op te halen.
Time flies when you’re having fun!
Tot volgende week
 
  Collage_Bevers_weekend_totaal.jpg
 

 

Neem voor meer programma's die de bevers gedaan hebben een kijkje op onze facebookpagina!

 Logo_Bevers.png