De bevers zijn stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4,5 - 7 jaar. Iedere zaterdagochtend tussen 10:00u en 12:00u beleven de bevers de coolste en spannendste avonturen in Hotsjietonia stad. Van spellen spelen met Stuiter, kampvuur maken met Bas Bos, hutten bouwen met Stanley Stekker, zelf pannenkoeken bakken met Rozemarijn (en dit natuurlijk lekker opeten), of doen alsof we naar een ver land afgereisd zijn met Sterre Stroom tot knutselen met Keet Kleur. Iedere week heeft de staf weer een leuk, uitdagend en verrassend programma voor de bevers in petto.

Hieronder volgt een verslag van een activiteit die de bevers pas geleden hebben gedaan:

 
Wat hebben we vandaag gedaan?
Omdat we heeeel veel Lego gekregen hadden van een de ouders van onze bevers…. dank daarvoor… hebben we vandaag het eerste half uurtje met de Lego gebouwd. De prachtigste creaties kwamen langs!!!
Daarna was het tijd voor een rondje puzzels 🧩 en raadsels. Van lijnen verbinden, verschillen zoeken en de juiste volgorde aangeven tot het zoeken 🔍 van overeenkomsten en het kleuren op nummer. Wat zijn de bevers 🦫 goed 👍… heel knap gedaan 🤩
Na een korte pauze met een beker ranja en een bakje chips, was het tijd voor het laatste spelonderdeel. De bevers, verdeeld in twee groepen, moesten briefjes met nummers zoeken. Op deze briefjes stonden de onderdelen van het uniform afgebeeld.
Nadat alle briefjes mega snel 💨 gevonden waren, was er nog tijd voor 1 rondje sjoelen!!!
Om 11.30u kwamen er ouders, opa’s en oma’s want er werden 4 bevers geïnstalleerd. Na het opzeggen van de beverwet en de beverbelofte werden de bevers officieel aangekleed. Na een fotosessie was het tijd om de nieuwe bevers te feliciteren. En toen was het al 12.00u… nog even sluiten en naar huis.
Tot volgende week! De laatste bijeenkomst voor het zomerkamp.

 Collage_Bevers_Installeren.jpg

Deze week zijn we begonnen met Lego bouwen. Wat leuk! Dit gaf Hippe en Stanley de tijd om buiten te verrassing klaar te zetten.
Omdat het zoooo warm 🥵 en zonnig ☀️ was… stonden er water 💦 spellen op de planning. Gegarandeerde water 💦 pret!! 😎En natuurlijk heerlijk verkoelend.
Zo moesten we met een lek bekertje (Hippe had stiekem gaatjes in de bodem geprikt) water naar de overkant brengen. Welk team had het meeste water 💧 in hun emmer? Ook hebben we met water buizen water overgebracht en als toppunt het sponzen 🧽 spel. Kwestie van spons in de emmer 🪣 nat maken, iemands naam noemen en de spons 🧽 naar hem/haar toe gooien.
Wat een dolle waterpret. Tussendoor even wat eten en drinken en weer door!!! Gelukkig scheen de zon 🌞 en waren we weer redelijk snel opgedroogd.
Tussendoor kwamen enkele welpen even bij ons spieken 👀
Tot volgende week allemaal!!
Groetjes van de Beverstaf

Collage_Bevers_waterspellen.jpg

 

Neem voor meer programma's die de bevers gedaan hebben een kijkje op onze facebookpagina!

 Logo_Bevers.png