De bevers zijn stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4,5 - 7 jaar. Iedere zaterdagochtend tussen 10:00u en 12:00u beleven de bevers de coolste en spannendste avonturen in Hotsjietonia stad. Van spellen spelen met Stuiter, kampvuur maken met Bas Bos, hutten bouwen met Stanley Stekker, zelf pannenkoeken bakken met Rozemarijn (en dit natuurlijk lekker opeten), of doen alsof we naar een ver land afgereisd zijn met Sterre Stroom tot knutselen met Keet Kleur. Iedere week heeft de staf weer een leuk, uitdagend en verrassend programma voor de bevers in petto.

Hieronder volgt een verslag van een activiteit die de bevers pas geleden hebben gedaan:

Vandaag stond in het teken van 🎈🎈🎈. Van 🎈hooghouden tot proberen de, bij een ander aan de enkel vastgebonden 🎈, kapot te maken (en daarbij niet per ongeluk je eigen 🎈raken)..... ook hebben de bevers een 🎈mogen versieren.... van het tekenen ✍️ van mooie πŸ‘€ tot πŸ‘ƒ, πŸ‘„ of eigen fantasie creatie. Als verrassing werden er op het einde nog 🎈beestjes gemaakt, van een 🐢, een giraffe, een teckel tot een πŸ—‘. Tot volgende week!
Collage_Bevers_Ballonnendag.jpg
 

Nadat de zomervakantie weer ten einde gekomen is en de scholen ook weer begonnen zijn was het gister bij scouting tijd voor de eerste bijeenkomst.
De bevers en welpen hebben een spellenparcours van 8 spellen gedaan, verdeeld over 2 keer 4 spellen met een eetpauze ertussen. De spellen waren: prik geblinddoekt de neus weer terug op de sneeuwpop, bouw een toren van minimaal 10 suikerklontjes, maak je eigen limonade, los het doolhof op, volg het parcours, sla met de slurf de bekertjes om en los de rebus op. De wafels waren een succes en de slagroom zat overal (en waren lekker!).
De ochtend is weer voorbij gevlogen, tot volgende week!

Collage_BEWE_Crazy_15.jpg

 Neem voor meer programma's die de bevers gedaan hebben een kijkje op onze facebookpagina!

 Logo_Bevers.png