Halloweentocht 2019

Marten de Jong
21 oktober 2019
Geen reacties

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals jullie weten staat Halloween weer voor de deur, dit jaar vieren wij Halloween op vrijdag 1 november en op zaterdag 2 november.

Vrijdag 1 november is er een horrortocht. Dit is een echte griezeltocht en is daarom alleen voor de kinderen van 10 jaar en ouder. De tocht begint om 21.00. 

Zaterdag 2 november is er een tocht voor de kinderen jonger dan 10 jaar. Deze tocht begint om 18.00 met een trick or treat met aansluitend een griezeltocht om 19.30. In verband met de trick or treat mogen de kinderen een zakje of tasje meenemen om iets lekkers in te doen. 

Voor beide tochten is een zaklamp niet toegestaan, er loopt een begeleider mee die een zaklamp heeft. Natuurlijk mogen alle kinderen verkleed komen. Verder geldt er voor beide tochten een eigen bijdragen van €1,-, deze kan ter plekke betaald worden. 

Het verzameladres van beide tochten is:

Het wingerdhuis, wingerdweg 53 in Hoensbroek.

Door de halloweenactiviteit komen de speltakken dat weekend op vrijdag en zaterdag te vervallen. 

Mochten er nog vragen zijn, ouders die het leuk vinden om te figureren op vrijdag of ouders die kunnen grimmeren neem dan contact op met beverstaflid Wendy. Te bereiken via 0634020554.

Met vriendelijke groet,

Julia Scholten

Groepssecretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente Brieven

Sinterklaas

Beste ouder(s)/verzorger(s), Sinterklaas is afgelopen zaterdag aangekomen in Nederland. Bij de scouts komt hij helaas niet meer op bezoek maar we willen het natuurlijk wel vieren.  Op vrijdag 6 december hebben wij daarom een gezellige avond gepland waar we het […]

Meer lezen
Bezoek overloon

Beste ouder(s)/verzorger(s), Elk jaar is een educatief uitje deel van de planning van de scouts. Dit jaar gaan we naar oorlogsmuseum Overloon. Op zaterdag 30 november verzamelen we om 10:00 op ons gebouw. We verwachten rond 15:30 daar weer terug […]

Meer lezen
userstagcalendar-fullbubble
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram