Geen opkomst tot 8 april 2020

Marten de Jong
16 maart 2020
Geen reacties

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.


Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 8 april 2020 niet door te laten gaan.


In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.

Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de bijeenkomsten of weekenden de komende weken, tot 8 april 2020 gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Bij vragen kunt u altijd terecht bij een van onze stafleden.

Met vriendelijke groet,
Julia Scholten
Groepssecretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente Brieven

Geen opkomst tot 8 april 2020

Beste ouders/verzorgers, Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 8 april 2020 niet door te […]

Meer lezen
Overvliegen

Betreft: overvliegen Datum: 20 januari 2020 Speltak: scouts en explorers Beste ouder(s)/verzorger(s), 5 februari vliegen er een aantal leden van onze scoutsgroep over naar de explorers. Omdat de explorers op woensdag speltak draaien, draaien wij ook eenmalig op woensdag.  Het […]

Meer lezen
userstagcalendar-fullbubble
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram